Ajoneuvot
Esittely Polaris

Polariksen 2022 -kelkkamallistossa tehty hienosäätöä muun muassa voimalinjojen uusimisessa – uutuutena kelkkamalli Nordic Pro

Polariksen mallisto kehittyy hiljalleen. Kaudelle 2022 laajennetaan Matryx-rungon käyttöä ja uusitaan voimalinjaa. Luvassa on myös uusi malli Nordic Pro.
Seppo Nykänen
Nordic Pro on Polariksen uusi kevyt hyötymalli pohjolan oloihin, erona sisarmalli Voyageuriin on karkeampi matto.

Tulevalle kaudelle Polariksen malliuudistus ei määrällisesti yllä samalle tasolle kuin tämän vuoden malleissa. Kuluvan kauden suurin uudistus oli uusi runkomalli Matryx ja 650 Cleanfire -moottori. Matryx runko löytyy nyt suurimmasta osasta 2022 mallistoa. Moottoripuolelle tuli uutena 2-t turbo, joka oli jo kevätesittelyssä, nyt syksyllä tulee vielä, täysin uusi 4-tahtimoottori. Uusi moottori on Polariksen omaa tuotantoa, kuten kaikki muutkin käytössä olevat voimanlähteet dieseliä lukuun ottamatta.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää