Ajoneuvot
Kokeilu Pongratz PHL 4030/20

Pongratz PHL 4030/20 -perävaunu sopii moneen kuljetukseen – ajosiltojen ja tukijalkojen painolla on yllättävä vaikutus kuorman sijoittamiseen

Jarrullisten autojen perävaunujen markkinoilla keskikokoisen luokan muodostavat 2 600 kilon kokonaispainon mallit. Koneviesti kokeili Pongratz:n versiota monipuolisissa kuljetuksissa.
Tommi Hakala
Perävaunun hankinnassa kokonaispainoa määrittävä tekijä on usein vetoauton sallima maksimi vetopaino. Välikokoluokan 2 600-kiloinen Pongratz mahdollistaa käytön yleisimpien isojen henkilö- ja pakettiautojen vedettävinä, ja hyötykuormaakin mahtuu mukaan mukavasti.

Pongratz Trailer Group GmbH on itävaltalainen kokenut perävaunuvalmistaja. Toiminta on alkanut jo 1971 ja mallisto kattaa erittäin laajasti erityyppiset vaunumallit. Erikoisuutena on pieni Pongami-malli – se on 750 kilon kokonaispainon vaunu, joka on taitettavissa seinälle säilytysasentoon.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää