Ajoneuvot
Esittely

Renault Express on kätevänkokoinen pakettiauto – pakun tavaratila on ulkomittoihin nähden yllättävän tilava ja käytännöllinen

Renault on tuonut Kangoon rinnalle aavistuksen pienemmän ja kevyemmin varustellun Expressin täyttämään Dacia Dokkerin markkinoilta poistumisen jättämää aukkoa.
Timo Rintakoski
Dacia Dokkerin korvaavan Renault Expressin vahvuuksia ovat hintakilpailukyky, käytännöllisyys sekä hyvät ajo-ominaisuudet. Malliston hinnat alkavat 19 390 eurosta. Expressin takuu on joko neljä vuotta tai 100 000 kilometriä.

Renault uudistaa nyt kovaa vauhtia hyötyajoneuvomallistoaan. Kärkenä ovat myöhemmin syksyllä esiteltävä täysin uusi Kangoo ja vuoden 2022 alussa Suomeen tuleva tonniluokan Traficin päivitysversio. Näitä ennen Suomeen ennätti uusi Express, joka täyttää Dacian jättämän aukon. Dacia lopettaa hyötyajoneuvojen valmistuksen kokonaan ja keskittyy henkilöautoihin.

Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Katso tilausvaihtoehdot
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
Tilaajalle
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Katso tilausvaihtoehdot
Lue lisää