Ajoneuvot
Parivertailu Avolavavertailu

Isuzu D-Max havaittiin parivertailussa näppäräksi urakoitsijan avolava-autoksi

Isuzu D-Max on ottanut selkeän harppauksen eteenpäin. Tämä näkyy etenkin ohjaamossa ja varusteluissa, mutta myös aivan yleisenä ryhdikkyytenä ja käytännön kyvykkyytenä.
Koneviestin testiryhmä

Kuljettajan työympäristö on nyt kohdillaan, mikä oli aiemmin Isuzun yksi heikkous. Ajoasennon saa miellyttäväksi kaikenkokoisille kuljettajille. Kiitos siitä kuuluu auton mittojen kasvulle, mikä on mahdollistanut väljemmän ohjaamon ja tätä kautta laajemmat säätövarat istuimelle. Lisäksi ohjauspyörässä on aiemman korkeussäädön lisäksi kauan kaivattu syvyyssäätö. Ohjaamon yleisilme ja käytännöllisyys ovat kohentuneet. Muotoilu on selkeää ja käyttökytkimet on sijoitettu loogisesti. Myös säilytystilaa on tullut lisää. Ei myöskään sovi unohtaa kattavia perusvarusteita sekä lisävarustelumahdollisuuksia. Nyt tarjolla on mm. mukautuva vakionopeudensäädin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää