Ajoneuvot

Rinnakkain istuttavat UTV T1-traktorit - Runsaasti valikoimaa

Muutamassa vuodessa on rinnakkain istuttavien UTV-mönkijöiden markkina muuttunut reippaasti. EU-traktoreiksi rekisteröidään käytännössä kaikki rinnakkain istuttavat ja muunkinlaiset mönkijät. Erityisesti markkinaosuuttaan ovat lisänneet kiinalaismerkit, joiden myynti on lisääntynyt huomattavasti. Teimme vapun tienoilla kokeilun, jossa oli mukana 6 UTV T1-traktoria, kolme niistä oli Kiinassa valmistettuja.

Tällä kertaa vertailussa mukana olivat CF U Force, John Deere Gator, Linhai, Polaris Ranger, Trapper ja Yamaha Wolverine. Yamaha ei ollut vielä saanut traktorityypitystä kokeilun alkuun mennessä. Maahantuoja ilmoitti kuitenkin tyyppihyväksynnän olevan tulossa, joten otimme merkin mukaan ulkojäsenenä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää