Ajoneuvot
Kokeilu

Super Soco -mallisto tuo sähköä kahdelle pyörälle – Koneviesti testasi sähköisen skootterin, mopedin ja kevytmoottoripyörän

Sähköistyminen liikenteessä on lisääntynyt viime vuosina paljon kaksipyöräisissä. Saimme koeajoon Super Socon mallistosta kerralla kolme kaksipyöräistä: skootterin CUx, mopedin TC sekä A1-kevytmoottoripyörän mallia TC Max.
Seppo Nykänen
Sähköinen kolmikko ei paljasta todellista luonnettaan ulkonäön perusteella. Vasta liikkeellelähtö paljastaa asian.

Kokeilussa kaikilla testatuilla kaksipyöräisillä – TC Max -kevytmoottoripyörällä, TC-mopolla ja CUx-skootterilla – ajettiin normaalia käyttöajoa. Lisäksi selvitettiin, kuinka pitkään ajomatkaan yhdellä latauksella pääsee. Kokeilun aikana tuli selvästi esiin, että sähkössä on potentiaalia ajoneuvojen käyttövoimana. Ajon aikana kuuluu vain rengasmelua ja ajoviiman suhinaa. Moottoripyörässä vetohihna antaa hieman ääntä, napamoottorit ovat lähes äänettömiä.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää