Ajoneuvot
Esittely

Ivecolla tarjolla useita uutuuksia kuorma-automarkkinoille – koko mallisarja on saatavilla kaasuversioina

Iveco on esitellyt kevään kuluessa kolme uutuusmallia – T-WAY- ja S-WAY-kuorma-autot sekä kevyet Daily-hyötyajoneuvot. Nyt koko mallisarja on saatavilla myös kaasuversioina.
Valmistaja
Iveco Daily -mallisto käsittää niin umpikori- kuin alustamallit 3–7,2 tonnin kokoluokissa. Uutuus esitellään Suomessa aivan vuoden vaihteen tuntumassa, joten hinnastot julkaistaan myöhemmin. Nykyistä versiota on yhä saatavana, sillä maahantuoja on ottanut varastoon diesel- ja kaasuautoja heränneen kysynnän myötä.

Iveco iskee mallistopäivityksillään hyvää rakoon. Autotuojien päivitetyn ennusteen mukaan kuorma-autojen ensirekisteröinnit tulevat nousemaan tämän vuoden aikana jo koronaa edeltävän vuoden 2019 tason ylitse. ”Koronakriisistä on päästy hyvin ylitse ja lykätyt investoinnit alkavat realisoitua. Tilauskanta on nyt hyvä. Olemme varautuneet tilaamalla kevyemmän pään kalustoa varastoon sekä kaasu- että dieselmalleina. Myös tehdastilausmalleja saadaan maahan vielä tämän vuoden puolella versiosta riippuen,” Iveco Finland Oy:n myyntijohtaja Tuomas Viren kertoo.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää