Ajoneuvot
Esittely Land Rover Defenderi

Legendaarinen Land Rover Defender on kokenut täydellisen muodonmuutoksen – metsäpoluilla ja maastossa Defender on kuin kotonaan.

Land Rover Defender on tullut takaisin. Ikoninen maastoauto on kokenut täyden muodonmuutoksen ja astunut reippaasti nykyaikaan kadottamatta kuitenkaan vahvaa maastoauton olemustaan. Defenderistä on myös muokattu pakettiautoversio Suomen markkinoille.
Timo Rintakoski

Land Roverin maastoautot ovat eittämättä yksiä automaailman legendaarisimpia ja elinkaareltaan pitkäikäisimpiä tuotteita. Land Roverina vuonna 1948 esitelty maastoauto sai vuonna 1983 Defender-nimen. Tuotanto jatkui aina vuoteen 2016 saakka, jolloin ajan hammas ja päästömääräykset tulivat vastaan. Tällöin moni autoon ihastunut oli kauhuissaan legenda poistumisesta näyttämöltä. Valmistaja kuitenkin ilmoitti, että seuraajan suunnittelu oli jo vauhdissa – oli aika tuoda Defender 2000-luvulle ja pistää vanhus uusiin puihin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää