Ajoneuvot

Yamaha VK Viking II Professional - Raaka vetokone

Viking ei ole äkkinäiselle kuljettajalle helppo ajettava. Osaavan käyttäjän käsissä kelkka liikkuu kuitenkin näyttävästi.

Yamaha uudisti RS Vikingin kuluvalle kaudelle. Isoin muutos entiseen oli kolmesylinterinen 1 049 cm3:n ja 130 hv:n ruiskumoottori. Edellinen versio oli vielä kaasutinmalli. Voimansiirtoon on tehty kalibrointia ja muotoilua on muutettu selvästi. Jousitus on säilynyt perusteiltaan entisenlaisena, kelkassa on ProComfort-taittoperä. Kuljettajan ajoasento on säilynyt vanhanaikaisena, eli kuljettaja istuu jalkapohjat edellä keskellä telastoa. Keula on suojattu tukevalla puskurilla, joka kiertää koko keulan. Huoltaminen on helppoa, koska moottoritila paljastuu kokonaan, kun ”konepelti” avataan.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää