Ajoneuvot
Esittely

Corvus Terrain DX4 -maastoajoneuvo saapui Suomen markkinoille – lavamönkijä tarjoaa dieselvoimaa ja toimivaa voimansiirtoa

Hankkija aloitti viime vuoden lopulla täysin uuden rinnakkain istuttavan lavamönkijän maahantuonnin. Corvus (korppi) on Espanjassa valmistettu ajoneuvo, jonka valmistushistoria on melko lyhyt: tuotanto on alkanut vain pari vuotta sitten. Corvus onkin ainoa Euroopassa valmistettu rinnakkain istuttava UTV.
Seppo Nykänen
Corvus Terrain DX4 on ainoa Euroopassa valmistettu rinnakkain istuttava mönkijä.

Vaikka Corvus onkin merkkinä uusi, on tuotannon takana kuitenkin Tuxton/Yanmar-yhtymä, joka on osaomistajana yrityksessä. Corvusta myydäänkin Pohjois-Amerikassa Yanmarin nimellä. Voimansiirron tekniikka ja runkorakenteet ovat tehtaan omaa tuotantoa, moottori tulee Yanmarilta.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää