Ajoneuvot
Esittely

Polaris uudisti mönkijämallistoaan - Polaris Sportsmanille muutakin kuin Face Lift

Polaris esitteli ensi vuoden mallistoan Pornaisissa lokakuun lopulla. Mallisto on kauttaaltaan traktoreita, joko T3- tai T1-luokkaan kuuluvia. Tiukentuneet NRMM-määräykset ovat karsineet mallistoa, koska kaikille ei vielä ole tehty uutta luokitusta, eikä ilmeisesti tehdäkään. Suomessa ei kannata käytännössä olla edes tarjolla muita kuin traktorimalleja.
Seppo Nykänen
Uusi Sportsman 570 on saanut uutta näköä ja tehoa: etutelineellä on kaide, valot on vaihdettu ledeiksi ja moottoriin on tullut 9 hv lisää.

Mallivuosi 2021 tuo mukanaan muutamia mielenkiintoisia teknisiä uudistuksia. Sportsman 570 mallien ulkonäkö muuttuu, mutta muutos ei ole mitenkään dramaattinen. Valot on vaihdettu led-versioiksi ja vilkut on nyt integroitu ajovalojen yhteyteen – erillisiä risuihin tarttuvia viiksivilkkuja ei enää ole kummassakaan päässä. Etutelineellä on nyt kaiteet.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää