Ajoneuvot
Esittely Ford Transit Trail

Ford Transit Trail -mallisto tarjoaa suorituskykyä ja uutta rouheaa ilmettä

Pakettiautojen markkinajohtaja Ford esittelee tiiviiseen tahtiin erilaisia päivitys- ja täydennysversioita. Nyt Suomeen tulee tarjolle Transit Trail- ja Transit Custom Trail -versiot. Näiden keskeinen ajatus on tarjota parempaa suorituskykyä huonoissa olosuhteissa. Autoilla on myös uusi karskimpi ilme.
Valmistaja
Ford Transit ja Custom Trail -mallien ulkonäkö on päivitetty parantunutta suorituskykyä vastaavaksi. Autot ovat aina L2-koripituudella, valittavissa on kaksi korkeutta.

Ford on tällä hetkellä ainoa valmistaja, jolla on tuote jokaiseen pakettiautoluokkaan. Tästä löytyy osin selitys vahvalle markkinajohtajuudelle. Kun on tarjontaa ja malleja, löytyy asiakaskin helpommin. Ford jatkaa tällä hyväksi havaitsemallaan linjalla ja tuo tarjolle Transitista ja Transit Customista muokatut Trail-versiot.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää