Ajoneuvot
Kokeilu Can-Am Traxter HD5 T T1b

Varustelematon Can-Am Traxter HD5 T T1b -mönkijä koeajossa – tukevaa kyytiä ja toiminnallisia ratkaisuja

Rinnakkain istuttavat UTV-mallit ovat kovan kiinnostuksen kohteena. Niiden myynti on kasvanut vuosittain tasaisesti. Ongelmana on ollut kaikilla länsimaalaisilla valmistajilla kovan puoleinen hinta. Can-Am on korjannut tilannetta ja merkiltä löytyy mallistosta HD5 T2b -traktori, jossa ei turhilla varusteilla leveillä. Koeajoimme HD5T:n alkusyksystä ja saimme mielenkiintoisia kokemuksia.
Seppo Nykänen
Traxter HD5 on jämerä laite monipuoliseen ajoon.

Traxter HD5 on malliston edullisin ajokki, jossa kuutiotilavuudeltaan pienin 427 cm3:n 1-sylinterinen 4-tahtinen Rotax. Tehoa moottorista on otettu yllättävän paljon, 38 hv. Kaasunhallinta on sähköinen, käytössä on kolme ajotilaa. Voimansiirto on BRP:n omaa tuotantoa – Traxterissa on variaattorivaihteisto, 2 portainen aluevaihteisto peruutusvaihteella ja kytkettävä neliveto. Taka-akseli on läpivetävä, eli tasauspyörästö puuttuu. Edessä on automaattinen Visco-lukko. Sähköinen alamäkijarru on vakiovaruste.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää