Ajoneuvot
Arctic Cat

Arctic Cat yllätti vuoden 2021 kelkkamallistollaan

Arctic Cat on ollut monessa asiassa edelläkävijä moottorikelkkailussa – esimerkkinä kolmiotukivarsiin perustuva etujousitus. Catti pystyi käyttämään patentoitua jousitustaan 25 vuotta yksin ennen patentin umpeutumista, jonka jälkeen kaikki muutkin ottivat sen käyttöön. Catilla oli ensimmäisenä myös nelitahtimoottori. Alpha One -telasto on uusi innovaatio, josta ei vielä osaa sanoa tuleeko siitä uusi menestystarina.
Valmistaja
Kaikissa mountain-malleissa on Alpha One -alusta.

Kelkkakauden 2021 osalta Arctic Cat lähti uimaan vastavirtaan ja toi markkinoille 400 cm3:n yksimukisen ruiskumoottorin. Kaikki muut valmistajat ovat luopuneet nelisatasista aikoja sitten. Arctic Cat voikin nyt kehaista, että heidän mallistossaan on molemmat ääripäät: 200 hv:n turbonelari ja 65 hv:n nelisatanen 2-tahti.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää