Ajoneuvot
Volvo Trucks

Volvo tuo kuorma-autoihinsa runsaasti uutta – kyseessä on merkin suurin mallistopäivitys

Volvo Trucksin FM, FMX, FH ja FH16 -malleja koskeva uudistus on Volvon historian suurin kerralla tekemä mallistouudistus. Uudistuksen tärkeimmät osat ovat kuljettajan työympäristö, taloudellisuus ja panostus laatuun.
Timo Rintakoski
Myös laatuun on kiinnitetty erityistä huomiota. Ohjaamot ovat aiempaa tilavampia ja selkeämpiä. Alustoissa on uusia akselivaihtoehtoja ja ominaisuuksia, kuten kasvaneet ohjauskulmat saaneet Tag- ja Pusher-akselit. Tridemillä on uusi painonsiirto.

Volvo Trucks pistää mallistonsa kerralla uusiksi. Kyseessä on Volvon historian merkittävin ja suurin kerralla tekemä mallistopäivitys. Uudistuksen merkitystä korostaa se, että Volvo Trucksin myynnistä noin kaksi kolmasosaa koostuu neljästä raskaasta kuorma-autosta: Volvo FM, FMX, FH ja FH16.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää