Ajoneuvot
MAN TGX

Uusi MAN TGX -kuorma-automallisto vetää vaivattomasti

MAN on hiljattain uudistanut koko kuorma-automallistonsa. Uudessa mallistossa raskaista kuorma-autoista on saatavilla neljää eri mallisarjaa aina jakeluautosta maansiirtoautoon ja nyt esiteltävään, pitkän matkan kuljetuksiin suunnattuun TGX-puoliperävaunun vetäjään. Koeajo osoitti, että nykytekniikalla ja avustavilla järjestelmillä ladattu vetoauto on helppo omaksua ja turvallinen käsitellä.
Tapio Vesterinen

Kävimme tutustumassa hiljattain esiteltyyn, uuteen MAN TGX-vetopöytäautomallistoon. Koeajettavissa oli TGX 28.510-malli, joka on kolmeakselinen, pitkän matkan liikenteeseen suunniteltu ja 510 hevosvoiman moottorilla varustettu puoliperävaunun vetäjä. Koeajoauton perävaunu oli lastattu 22 tonnin kivikuormalla.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää