Ajoneuvot
Temared Carplatform

Temared Carplatform on hyväkuntoisten teiden monitoimiperäkärry - matalakiitoa pienipyöräisellä lavettiperävaunulla

Pienipyöräiset lavetit ovat suosittuja matalan lastauskorkeutensa vuoksi. Koneviesti testasi Temared 2700 Carplatform -lavettikärryä. Kilometrejä kertyi ja kokemuksia karttui.
Julius Pietarinen
Temared CarPlatform on erittäin matala hyville tiepinnoille tarkoitettu yleisperävaunu. Vetoauton vetokoukku ei saa olla kovinkaan korkealla.

Temared on puolalainen kärryvalmistaja, joka on kotimaansa johtavia perävaunuvalmistajia. Yritys on toiminut yli 20 vuoden ajan, ja on toimittanut asiakkailleen yli 100 tuhatta perävaunua. Suomen maahantuonnista ja myynnistä vastaa Lakkapää Oy.

Temaredistä kerättiin käyttökokemuksia yli tuhannen kilometrin ajalta. Kärryä käytettiin sekä erilaisiin kappaletavarakuljetuksiin että kaivurilavettinakin.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää