Ajoneuvot
Nokian Raskaat Renkaat

Nokian Raskaat Renkaat esittelivät uusia ratkaisuja – älykäs traktorirengas ja ominaisuuksiltaan kehittynyt vetorengas kuorma-autoihin

Nokian Raskaat Renkaat on esitellyt uusia tuotteita valikoimaansa. Tällä kertaa suurimmat uudistukset ovat tapahtuneet digitalisaation ja kuorma-auton talvirenkaiden puolella.
Kuva: Matti Immonen/Smak Film Oy
Nokian Hakkapeliitta Truck E2 -rengas tulee myyntiin syksyllä 2020. Aluksi saatavilla on kolme eri kokoa: 295/80R22.5, 315/80R22.5 ja 315/70R22.5. Samalla pintakuviolla varustettu Nokian Noktop Hakkapeliitta E2 -pinnoituspinta on saatavilla vuoden 2020 keväästä alkaen yleisimmille rengasleveyksille.

Nokian Raskaat Renkaat panostaa jatkossa myös renkaiden älyominaisuuksiin uusilla ratkaisuilla. Kuorma-autopuolelle tuodaan uusi Hakkapeliitta Truck E2 -rengas, mikä kiinnostanee erityisesti puuautoilijoita. Monipuoliseen traktoriurakointiin suunnatun Tractor King -renkaan kokovalikoima laajenee 15:sta kuuteentoista, kun alustavan tiedon mukaan huhtikuussa myyntiin saadaan uusi 650/65R42 Tractor King -rengas.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää