Ajoneuvot
Mercedes-Benz Vito

Uusi Mercedes-Benz Vito kohta Suomeen – myös sähköisenä

Mercedes-Benz Vito uudistuu ja tärkeimpänä uudistuksena on siirtyminen uuteen moottorityyppiin. Samalla nykysuuntauksen mukaan tarjolle tulee nippu uusia turvavarusteita ja kuljettajaa avustavia järjestelmiä.
Timo Rintakoski
Uudistunut Mercedes-Benz Vito saapuu suunnitelmien mukaan Suomeen syyskuun lopulla. Tarjolla kolme eri pituusvaihtoehtoa: 4895 mm, 5140 mm sekä 5370 mm. Moottoriksi päivittyy OM 654 neljässä eri teholuokassa 100–176 kW:n haarukassa. Ulkoisesti muutokset ovat pieniä.

Uusi Mercedes-Benz Vito saapunee Suomeen kolmannen vuosikvartaalin lopulla, eli syyskuun loppupuolella. Porrastusta eri malliversioiden maahantulon kanssa tulee, mutta miten porrastetaan, on vielä auki. Myynti alkaa kevään/alkukesän aikana. Myös nykyistä mallia löytyy varastosta ja tuotanto jatkuu.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää