Ajoneuvot
MAN TG

MAN esittelee kuorma-autojensa osalta suurimman mallistouudistuksen kerralla 20 vuoteen – uusi TG-sarja markkinoille

MAN Truck&Bus on esitellyt suurimman mallistouudistuksen kerralla 20 vuoteen tuoden markkinoille uuden kokonaisen mallisarjan, joka vastaa kuljetusalan muuttuviin vaatimuksiin. Teknisten uudistusten ja muotoilun virtaviivaistamisen lisäksi kuljettajan työympäristön parantamiseen on panostettu paljon.
Timo Rintakoski
Neljän mallisarjan MAN TGX, TGS, TGM ja TGL:n tuotekehitykseen kului 12 000 000 työtuntia ja 4 000 000 testikilometriä. Tämä on ollut MAN Truck & Bus merkittävin ja laajin uudistus 20 vuoteen.

MAN uudistaa TG-sarjan perusteellisesti. Mallistouudistuksen suunnittelun pohjana on ollut kuljettajan työympäristö, toimintavarmuus ja taloudellisuus. Esimerkiksi muotoilua on kehitetty konstailemattomasti käytännöllisyyden ja ilmanvastuksen ehdoilla. Lisäksi merkittävä osa kokonaisuutta on pitkälle kehitetty elektroniikka.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 7,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää