Ajoneuvot
Dacia Duster

Dacia Duster uudistui – järkimaasturista pakettiautoversio

Dacia Duster uudistui merkittävästi pari vuotta sitten. Etenkin varustelujen, ohjaamon ja laatuvaikutelman osalta Dacia otti pitkän loikan eteenpäin. Nyt edullinen maasturi taipuu myös pakettiautoksi.
Timo Rintakoski
Duster on Dacia-malliston suosituin käsittäen yli puolet Dacian kokonaismyynnistä. Nelivetoisten osuus 1082 myydystä Dusterista on 83 prosenttia. Tämä kertoo siitä, että kohtuu rahalla saa kattavasti varustellun ja maastokykyisen auton. Pakettiautona Dusteria rekisteröitiin viime vuonna 14 kappaletta.

Vuoden 2010 loppupuolella Suomessa esitelty Dacia Duster on noussut Dacia-malliston suosituimmaksi. Kun Daciaa on ylipäätään Suomessa myyty vajaa 14 000 kappaletta, on tästä Dusterin osuus noin 7 500 kappaletta. Eikä ihme, sillä etenkin vuonna 2018 esitelty toisen sukupolven Duster on edeltäjäänsä verraten tyylikkäämpi ilmestys ja ennen kaikkea mukavampi ja paremmin varusteltu. Ja silti, katumaasturin merkittävin valtti, hinnoittelu on edelleen malliston kulmakivi.

KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Jos sinulla on Koneviesti Digi-tilaus tai olet painetun Koneviestin kestotilaaja, pääset lukemaan koko jutun kirjautumalla sisään.
Tilaa Koneviesti Digi 8,90€/kk
Jos et vielä ole tilaaja, voit tilata Koneviesti Digin tarjoushintaan.
KV PLUS
Haluatko lukea koko jutun?
Olet kirjautunut palveluun tunnuksella, jolla ei ole käyttöoikeutta tähän sisältöön. Jos haluat jatkaa tilaajille tarkoitettujen juttujen lukemista, voit tehdä uuden tilauksen.
Tilaa Koneviesti Digi
Lue lisää