Mitsubishi L200 -avolava: Varusteltu työkalu

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mitsubishi on ottanut rohkean askeleen muotoilussa. Nyt auto erottuu ja näkyy muhkeamman ja aggressiivisemman keulamuotoilun ansiosta. Kokonaispituus on kasvanut 100 mm ja alla on suuremmat 18” vanteet. Tällä seurataan avolavojen yleistä trendiä panostamalla vahvaan muotoiluun. Tämä johtuu varmasti kiinnostuksesta avolava-autoja kohtaan niiden perinteisten käyttäjäryhmien ulkopuolelta. Vankat työkalut ovat yhä useamman aktiiviharrastajan tahi elämäntapa-autoilijan valinta. Kysyntä ohjaa eittämättä myös autojen suunnittelua.

Mitsubishi uudisti L200:n reippaasti tuoden kauan kaivatun uudistuksen ohjaamoon. Nyt kuljettajan työympäristö on hyvällä tasolla ja ajoasenon saa kunnolliseksi ohjauspylvään ja istuimen riittävien säätöjen ansiosta. Ohjaamo on aiempaa selkeämpi. Kirkkaat LED-valot ja kamerajärjestelmä auttavat näkyvyyden kanssa. Uudistukset eivät jääneet ohjaamoon, vaan erilaiset avustimet, turvajärjestelmät, nelivedon ohjelmat, alustan ja jarrujen muutokset sekä uusi moottori ja vaihdelaatikko veivät autoa ison harppauksen eteenpäin. Myös auton perusvarustelu alkaa olla jo täysin kilpailukykyinen ja kattava henkilöautoihin verrattaessa.

Mitsubishin vahvuudet kulminoituvat nelivetojärjestelmään, maastokyvykkyyteen sekä ketteryyteen. L200 on omimmillaan maastossa. Nelivetoasetusten ja pidonhallintajärjestelmien yhteispelillä löytyy sopiva asetus joka alustalle ja kelille. Lisäksi mitoitukset ovat kohdillaan maastoajoa ajatellen, sillä keulan ja helmojen kolhimisen onnistuu välttämään helposti. Erityismaininta pitää antaa ketteryydelle, minkä ansiosta L200:sta on sulava ohjastaa ahtaissakin paikoissa.

Mitsubishin suurin heikkous on alustan tunnottomuus maantieajossa. Etenkin mutkaisilla asfalttiteillä alusta on pehmeän ja levottoman oloinen eikä tarvittavaa tuntumaa tiehen löydy. Kaarteissa auto huojuu ja heitot tuntuvat ohjaamossa. Sama tunne jatkuu, kun perävaunu kytketään kiinni. L200:n alusta on selkeästi viritetty maastoajoa silmällä pitäen.

MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY

Mitsubishi L200 on ominaisuuksiensa puolesta sopiva auto tehtäviin, joissa vaaditaan maastokyvykkyyttä, etenemiskykyä ja ketteryyttä sekä yli tonnin kantavuutta.

KIITÄMME & MOITIMME:

  • Monipuolinen nelivetojärjestelmä
  • Maastokyvykkyys
  • Kuljettajan työympäristö
  • Alustan tunnottomuus
  • Lavarakenteet
  • Vaunun veto-ominaisuudet (varauksin)